De obicei garajul este o zona negijata a casei, folosita doar pentru masina. Dar sa nu uitam ca multe din companiile mari de azi si-au inceput activitatea intr-un garaj. (La fel si noi  ). 

Cu putina organizare si idei de amenajare poate deveni un spatiu placut. Uite cateva idei.

Instaleaza un sistem de depozitare in tavan

Spatiu de depozitare garaj

Foloseste spatiul la maxim si instaleaza un sistem de depozitare in tavan. Clar acest lucru este recomandat in cazul garajului de tip rulou. Nu costa mult si poti depozita acolo lucruri pe care nu le folosesti asa de des, ca de exemplu decoratiunile de craciun.

Depoziteaza inteligent ustensilele de gradina pe perete

Raft ustensile gradina

Cu cateva scanduri si un fierastrau poti crea acest simplu raft foarte folositor pentru ustensilele tale de gradina.

Construieste o masa de lucru extensibila

Masa extensibila garaj

Daca ai un garaj nu asa de incapator si doresti totusi sa il folosesti ca zona de lucru, aceasta masa extensibila este perfecta pentru a depozita uneltele cat si ca spatiu de lucru.

Creaza o zona de depozitare pe intreg peretele

Zona depozitare pentru intreg peretele

Si daca nu te multumesti cu o simpla masa, poti crea o zona de depozitare pe intreg peretele. Partea buna este ca il poti face exact cum vrei tu.

Ai grija de masina ta atunci cand parchezi

Bagheta spuma onot protectie masina

Daca nu aveti spatiu suficient pentru a va deschide complet usile masinii in garaj si, uneori, loviti peretele, va recomand sa taiati in doua o bagheta de spuma folosita la inot si sa o insurubati in perete.

Acest lucru ar trebui sa evite zgarierea usilor masinii atata timp cat nu atingeti capetele suruburilor.

Foloseste garajul ca zona de birouri

garaj spatiu birouri

Cum spuneam si la inceput, garajul nu reprezinta o simpla zona de depozitare. Multe firme, idei au luat nastere in garaj. Daca ai alt loc unde sa iti parchezi masina, poti sa transformi garajul in spatiu de birouri.

Imparte garajul pe zone

Garaj impartit pe zone

Daca beneficiezi de un garaj mare, poti sa-l imparit pe zone. Astfel poti avea zone de depozitare, zona de lucru si chiar zona pentru masina ta.

 

Suna acum
Locatie